Mini Charm Pack – 2,5 hüvelykes négyzetek
A Moda bemutatja a Mini Charm Pack csomagokat, más néven Moda Candy-t! Ezek 2,5″ x 2,5″-es szövet négyzetekből álló kollekciók. Ezek nagyszerűek kis projektekhez, egyszerű referenciaként vagy csak gyűjtéshez! Böngésszen Moda Mini Charms csomagjaink között, hogy megtalálja, amire szüksége van.

Charm Pack – 5inches négyzetek
A Quilting Charm Packs a Moda Fabrics által gyártott 5″ x 5″-es négyzetekből álló paplanszövet kollekciók. A Charm Pack szövetek és más 5″-es négyzet alakú kivágások népszerűsége abból a tényből fakad, hogy megfizethetőek, könnyen használhatóak és a foltvarrásban általánosan használt méretük.

Honey buns – 1,5 hüvelykes csíkok
Ezektől a mézes zsemléktől biztosan könnybe lábad a szád! A Honey Bun szövettekercsek a Moda Fabrics 1½” x 42” méretű szövetcsíkjai, és általában 40 csíkot tartalmaznak. Ezek a csíkok tökéletesek azoknak a foltvarróknak, akiknek nincs idejük 1,5”-es foltvarró csíkokat vágni, és meg kell varrniuk a következő remekművüket. Böngésszen az alábbiakban, hogy megtekinthesse a Honey Bun szövetcsíkokat, amelyeket kínálunk.

Jelly Rolls – (2,5 hüvelykes csíkok)
A Jelly Rolls foltvarráshoz a Moda Fabrics által gyártott, 2 1/2″ x 42″-es foltvarró szövetcsíkból álló kollekció. A Jelly Roll anyag általában 40 szövetcsíkot tartalmaz, de ez változhat. Vásároljon legkeresettebb zselés tekercses szövetmintáink közül. Más foltvarró szövetgyártók is kínálnak hasonló termékeket, mint például a Bali Pops, Roll Ups, Rolie Polies és Strip Sets – te kapod a képet!

Jolly Bars – 5″ x 10″ téglalapok
A Jolly Bars 5″ x 10″-es előre kivágott anyagból készült kollekció, amely kizárólag a Fat Quarter Shopban kapható. Minden Jolly Bar előrevágott szövetkötegünk exkluzív Jolly Bar paplanmintával rendelkezik! A Fat Quarter Shop Jolly Bar Kiteket is kínál, amelyek tartalmazzák az összes olyan anyagot, amelyre szükséged lehet a paplan tetejének és kötésének befejezéséhez. Vásároljon Jolly Bar paplanszöveteket az alábbi kínálatunkból.

Layer cakes – 10 hüvelykes négyzetek
Layer Cakes & 10″ Square Quilt Fabric: A Quilt Layer Cakes a Moda Fabrics által készített 10″ x 10″-es foltvarró anyagból álló kollekció. Hasonlóak a Charm Pack-hez, de nagyobb méretűek. A Layer Cake szövet gyűjteményenként kapható, és általában 42 darab paplanszövetet tartalmaz, bár a szám változhat. Más gyártók hasonló termékeket gyártanak, mint például a 10″-es Stackers, a Tens by Tens és a 10″ Squares.

Kövér nyolcadok – 9″ x 21″ téglalapok
Fat Eighth Fabric Bundles: A Fat Quarter Shop Fat Eighth Bundle foltvarró szövetkollekciókat kínál különféle stílusokban és mintákban. A Fat Eighth szövet hozzávetőleges mérete átlagosan 9″ x 21″. A legújabb Fat Eighth kötegekből és szövetdarabokból álló választékunk a Moda, Andover, Ruby Star és még sok más kreatív stílusait és dizájnjait tartalmazza. Böngésszen Fat Eighth szövetköteg kollekciónkban, és találja meg a megfelelő anyagot a következő foltvarrás projektjéhez.

Kövér negyedek – 18″ x 21″ téglalapok
Fat Quarter Bundles (Quarter-Yard Fabric): A Fat Quarter Bundles olyan szövetvonalak kövér negyedeinek gyűjteménye, mint a Moda Fabrics, az Art Gallery, a Riley Blake Designs és egyebek. A Fat Quarters egy negyed yard szélesre vágott szövet (innen ered a zsír elnevezés). Hozzávetőleges méretük 18 x 21 hüvelyk

Half Yards – 18″ x 44″ téglalapok
Fél udvari szövetcsomagok: Fél udvari szövetkötegeink a legjobb módja annak, hogy fantasztikus foltvarró anyagokhoz és prémium nyomatok választékához juthasson fantasztikus áron. Fél yardnyi szövetköteg különböző választékát kínáljuk a tavaszi paplantervektől az ünnepi témájú fali akasztós nyomatokig.

X