Varrószoba magenta-zöld

10990Ft

Az anyagcsomag 9 db 50 x 50 cm-es mintás pamutvászon anyagot tartalmaz.

A teljes csomag 150 x 150 cm-es anyagnak felel meg.

Mit varrhatsz belőle?

Próbáltam átszínezni a végleges mintákkal a quilt tervet, hogy nagyjából mindegyik szín/minta EGYFORMÁN szerepeljen benne, vagyis 1-1 kövér negyed, ami a kollekcióban van, elég legyen hozzá.
Sajnos, ahogy korábban is jeleztem, ha a keretet is színesre szeretnéd megvarrni, akkor ez nem fog menni. Mindkét tervnél ugyanaz jön ki, hogy a kerethez használt (narancs, vagy magenta) kevés. Vagyis kevés, ami egy csomagban van!
Úgy terveztem meg a kollekciókat, hogy azok akár, ki is egészítik egymást! Kétszer (teljesen) ugyanaz a szín és mintasor nem szerepel benne!
A háttérhez 1 méter (1,5 méteres anyagszélesség) kényelmesen elég kell, hogy legyen. De ezt természetesen sima fehér pamutvászonnal is megvarrhatod.

Az anyagokat -a csomag súlyától függően- buborékos borítékban, vagy dobozban adom fel. A postaköltséget az ár NEM tartalmazza! Az alábbi szállítási módok közül tudsz választani. A szállítási módot a Kosár oldalon tudod majd megadni.

 

 

Iránytű tagoknak a csomag ára: 9990 Ft. Ha te is szeretnél kedvezményt igénybe venni csatlakozz az Iránytű Foltvarró Körhöz.

A gyártás 15- 20 munkanap, ezt követően daraboljuk, csomagoljuk és postázzuk az előre megrendelt anyagcsomagokat!

Elfogyott

Kedvezményt szeretnél? Legyél tag.
Kategória:
X